TALLER MEDIAMBIENT

Bon dia famílies,
aquest divendres vàrem tenir un taller de mediambient, on ens van explicar la importància de les tres R. Mitjançant trucs de màgia molt divertits vam aprendre la importància de cuidar el nostre poble i el nostre món. 

- Reciclar: al verd el vidre, al blau el paper i el cartró i el groc els plàstics i envasos metàl·lics. Nosaltres ja ho sabiem perquè ho fem dia a dia a l'aula però mai vé malament un recordatori.
- Reutilitzar: ens van mostrar que de coses que ja no utilitzem podem fer juguerois molts bònics, o si tenim jocs que no utilitzem els hi podem donar aquelles persones que no en tenen.
- Reduir: es tracta de reduir el consum de bosses de plàstic ( si en podem portar de roba) , reduir el gast d'aigua quan ens duxem, ens feim net les dents... el llums, etc.

Aquestes activitats ajuden als infants a crear consciència de cuidar el medi ambient, ja que nosaltres som els responsables de crear bons hàbits i mostrar-li's a valorar les coses. 

Resultado de imagen de les tres r

Ens ho vam passar molt bé, ja que va ser un taller molt dinàmic i divertit!! 

Cliqueu a l'enllaç següent per veure les fotos:

Bon inici de setmana!! 

Soniia 

No hay comentarios:

FI DE CURS

Famílies i cavallets de mar... Ha estat un any espectacular, un any ple d'emocions! Hem plorat, rigut, ballat, cantat, jugat, treba...