EL COS HUMÀ

Hem començat a treballar el cos humà, i ens hem adonat que ja sabem moltes coses sobre el cos humà i tots els components que té!
Molts d'infants de l'aula han portat informació: na Julieta, n'Hugo P., i n'Hector han portat llibres amb molta informació que hem llegit amb atenció i hem apuntat allò que més ens interessava. N'Alejandro ens va portar una crani d'un esquelet, i vam aprendre que és l'ós que tenim al cap i que dins tenim l'òrgan del cervell, que és la màquina que ens ajuda a pensar, actuar...

N'Alessia ens va portar una làmina on sortien tots els óssos del nostre esquel·let, a poc a poc anem mirant quins tenim i aprenent. N'Irene va fer una manualitat molt xula, va portar una làmina on sortien els òrgans més important del nostre cos, i ens serveix també com a joc per aprendre on són i aprendre el seu nom!!! 


Moltes gràcies a tots i totes per la vostra col·laboració!!!

Seguim el dia a dia aprenent coses, divendres vam fer un sorteig per triar un nen/a per fer la seva silueta i així poder anar marcant allà quines coses estem aprenent, entre tots vam fer el contorn i vam repassar les parts del cos que ja sabem.

Podeu veure algunes de les fotos clicant a l'enllaç següent:  https://photos.app.goo.gl/MFbsz4MZKT2ZkiQT6



Soniia

PD: demà faré el sorteig per decidir quines famílies ens acompanyen a l'excursió, ho penjaré a la cartalera del passadís! Gràcies. 

No hay comentarios:

FI DE CURS

Famílies i cavallets de mar... Ha estat un any espectacular, un any ple d'emocions! Hem plorat, rigut, ballat, cantat, jugat, treba...