EXCURSIÓ SEGON TRIMESTRE

Bones famílies,

ahir vam fer l'excursió del segon trimestre, vam anar a sa Sitja de Rota d'en Coca, a Sant Agnès de Corona. Primer de tot, ens van explicar que era una sitja, un munt de llenya tapada de tanys verds, terra i pedres que crema lentament per aconseguir carbó vegetal. Aquest carbó s'utilizava per emprar maquines, fer anar les cuines... de fa un temps. Ens van mostrar el carbó i ens van explicar tot  el procés.
Seguidament, vam veure com es feien les Coques de Sobrassada, primer de tot amb la farina i aigua molt calenta feien la massa, massant fins aconseguir la pasta. Seguidament posaven la sobrassada dins i després dins un gran forn per fer-les. Ens van dunar una coca per cada un de nosaltres i la veritat que eren boníssimes.

Després de veure la Sitja vam anar a un parc, un parc molt divertit en el que vam poder jugar molt, seguidament vam anar al camp a recollir floretes, descobrir coves, entre altres.

Una excursió que va portar com sempre molts aprenentatges i sobretot grans moments de diversió.


Cliqueu a l'enllaç següent per veure la resta de fotos:
https://photos.app.goo.gl/nd66sbLQWrcdvK8v9

Gràcies a les famíles que ens van acompanyar.

Soniia


No hay comentarios:

FI DE CURS

Famílies i cavallets de mar... Ha estat un any espectacular, un any ple d'emocions! Hem plorat, rigut, ballat, cantat, jugat, treba...