Teatre a l'Escola: NA BRANQUETA (Medi Ambient)

Avui han vingut a l’Escola a fer-nos una Representació de Teatre amb la temàtica CONSERVACIÓ DEL MEDI AMBIENT. NA BRANQUETA (una branca d’alzina, aglaner o bellotera) ens ha CONSCIENCIAT de la importància de la CONSERVACIÓ I CURA DEL MEDI AMBIENT.
L’ALZINA es un arbre que creix de la LLAVOR (SEMILLA) d’un AGLÀ (BELLOTA), amb unes FULLES QUE PUNXEN. Viu i creix al BOSC, amb altres animals (sargantanes, serps, conills, ocells...), UN BUSQUERET (un ocell) ens avisa (a nosaltres i a na Branqueta) que unes MÀQUINES tallen arbres i fulles per fer carreteres (fent una bona crítica de la importància de conservar alguns espais sense aquests tipus de construcció). També ens aporta la informació que dels ARBRES ES FAN ELS PAPERS (llibretes, folis, etc.), per tant, ES MOLT IMPORTANT REHUTILITZAR (RECICLAR) EL PAPER.
La nostra missió ha estat ajudar a l’arbre a CONSERVAR LA NATURA: explotant globus de color negre (fum dels cotxes, carreteres, etc.) i deixar els globus de colors sencers i sense explotar ja que són l’OXÍGEN I L’AIRE PUR I NET QUE RESPIRAM.


Aquí us deix algunes imatges de Na Branqueta i nosaltres, participant amb molta atenció i interès d’aquesta Representació tant EDUCATIVA I DE PRENDRE CONSCIÈNCIA...!!! 

NA BRANQUETA










UN AGLÀ (BELLOTA) I UNA FULLA D'ALZINA






FENT D'ARBRES I ANIMALS DEL BOSC 

















OCELLS, CONILLS, SERPS... 


















No hay comentarios:

FI DE CURS

Famílies i cavallets de mar... Ha estat un any espectacular, un any ple d'emocions! Hem plorat, rigut, ballat, cantat, jugat, treba...