PREPARANT EL NADAL ... !!!

Aquestes darreres setmanes hem anat fent el preparatius pel FINAL D'AQUEST PRIMER TRIMESTRE, que coincideix amb LES FESTES I VACANCES DE NADAL. 

Hem anat fent la PORTADA DE L'ÀLBUM (de les feinetes fetes a classe). Esperem que us agradi i que pugueu gaudir de totes les produccions i tasques realitzades pels vostres fills i filles, amb tota la il·lusió i dedicació pel bon desenvolupament i aprenentatge personal i grupal. 

També hem fet LA POSTAL DE NADAL, amb el vers. Una postal amb la que els infants s'ho han passat molt bé i a la vegada hem anat treballant la psicomotricitat fina, la lectoescriptura, les relacions espaials a través d'aferrar cintes a una cartolina, etc.








I també DECORAM EL PASSADÍS I L'AULA. 
Al PASSADÍS L'HEM DECORAT tot el Cicle d'Infantil amb uns FOLLETS (duendes de Nadal) amb les nostres cares que hem penjat a l'obra d'en Miró de l'entrada. 































I també pintem ESTRELLES I ARBRES DE NADAL, per decorar la nostra aula amb MOTIUS NADALENCS. 











Amb totes aquestes tasques lúdiques i educatives aconseguim treballar i assolir objectius curriculars de manera GLOBAL, mitjançant l'EXPRESSIÓ PLÀSTICA, altres tècniques (aferrar, retallar, etc.) i les diferents àrees de l'Etapa de 6è d'Educació Infantil. 

Encara ens queda un poquet més de feina i de disfrutar... preparant la vestimenta (disfressa) per la REPRESENTACIÓ (DESFILADA) DE LA FESTA DE NADAL, que durant aquesta setmana anirem treballant i fent. 



No hay comentarios:

FI DE CURS

Famílies i cavallets de mar... Ha estat un any espectacular, un any ple d'emocions! Hem plorat, rigut, ballat, cantat, jugat, treba...