PRESENTACIÓ

Hola famílies,
Som n’Isma (de Menorca), com ja sabeu, el mestre nou dels vostres fills/es. Vaig començar dijous (amb alguns de vosaltres ens vam veure a les entrades i sortides) i estaré tot el curs a l’aula. També a  la vostra disposició per aquest camí TANT IMPORTANT de desenvolupament i ensenyament-aprenentatge, que amb l’ajuda de les famílies i l’escola, els infants adquireixen dia a dia.

Em pos a disposició vostra, en l’horari establert pel Centre per l’ATENCIÓ A LES FAMÍLES, ELS DIMARTS DE 14:00 A 15:00 H.

RECORDAR (IMPORTANT):
QUE AQUEST DIMARTS 3 D’OCTUBRE COMENÇAM A ANAR A LA PISCINA. És imprescindible abans de dimarts tenir les vostres autoritzacions, i també dur el dimarts la MOTXILLA PREPARADA amb la roba corresponent (tovallola, xancles, gorro de piscina...)

Us he penjat a la “cartellera-notícies d’aula” el FULL D’ACOMPANYANT (famílies d’ajuda) per a la PISCINA. US PODEU APUNTAR, MOLTES GRÀCIES...!!!


Esperant gaudir d’un curs ple d’il·lusions, aprenentatges i ric de relacions. 

No hay comentarios:

FI DE CURS

Famílies i cavallets de mar... Ha estat un any espectacular, un any ple d'emocions! Hem plorat, rigut, ballat, cantat, jugat, treba...