JA TENIM EL NOM DE LA CLASSE: ELS TAURONS !!!

Durant aquests dies hem fet un seguit de tasques didàctiques i globals per aconseguir el nom de la classe, a continuació us explic:

Primer de tot vam fer una PLUJA D’IDEES, on cada boix i boixa va proposar alguns noms per la classe. Van sortir noms com: ELS PIRATES, ELS DOFINS, ELS PEIXOS, LES GAVINES, ELS TAURONS, LES PAPALLONES I ELS GATS.

Una vegada anotades totes aquestes propostes vam preparar una FEINETA (Lectoescriptura) on havien de repassar els noms de totes les propostes i escriure el nom que més els hi agradava. UNA VOTACIÓ !!!



Amb totes les VOTACIONS, es va preparar una altra TASCA (Matemàtiques) per fer EL RECOMPTE DE VOTACIÓ, on anàvem comptant cada una de les votacions (a la pissarra) i els infants posaven un gomet a la seva fulla de RECOMPTE DE VOTACIONS. Posteriorment es va anar comptant cada una de les caselles per arribar al NOMBRE MAJOR, que seria el NOSTRE NOM ... !!!



I EL QUE MÉS VOTS HA TINGUT...:

ELS TAURONS (així ens direm durant aquest curs de 5è d’Infantil). Ho hem plasmat a una altra FEINETA d’escriure i pintar. 


No hay comentarios:

FI DE CURS

Famílies i cavallets de mar... Ha estat un any espectacular, un any ple d'emocions! Hem plorat, rigut, ballat, cantat, jugat, treba...