RACÓ TAURONS

Primer de tot, us hem de donar les gràcies per la col·laboració...!!! 

GRÀCIES A VOSALTRES, TENIM UN RACÓ DE TAURONS (a l'aula) amb molt de material PER PODER ANAR TREBALLANT I CONEIXENT, sempre JUGANT (com millor aprenen els infants) amb les vostres aportacions (llibres, taurons de juguet, algun mural...). 
Amb aquestes aportacions, els infants presenten el que duen (fem conversa, torn de paraula, aixecar mà per parlar, escoltar mentre un/a parla, etc.). Posteriorment ho deixam a la taula DEL RACÓ DE TAURONS, per compartir, jugar junts, cuidar el material propi i dels altres (VALORS IMPORTANTS PER A LA CONVIVÈNCIA CONJUNTA, EN GRUP). 
i a més, tot això ens permèt APRENDRE I COMPARTIR (COOPERAR) amb aquests nous aprenenetatges, mitjançant el JOC (de manera lliure, espontània, amb diferents companys i companyes, en petit grup...) on cada un/a de nosaltres aporta els seus coneixements, els comparteix, crea accions noves, inventa, fa hipòtesis i les comparteix, obté respostes dels altres... i una infinitat d'ENSENYAMENTS I APRENENTATGES NOUS I CONJUNTS. 

Moltes gràcies famílies...!!! 









































No hay comentarios:

FI DE CURS

Famílies i cavallets de mar... Ha estat un any espectacular, un any ple d'emocions! Hem plorat, rigut, ballat, cantat, jugat, treba...