VISITEM LES AULES DE PRIMÀRIA I DESPEDIDA PADRÍ LECTOR

Dilluns vàrem visitar les aules de primària, primer de tot vam anar a l'aula que anirem l'any qui vé la de primer de primària. Na Bàrbara i els alumnes de primer ens van ensenyar la classe, ens van explicar tot el que feien, a quins jocs podien jugar... i van respondre algunes preguntes que haviem preparat nosaltres antes de anar-hi. 

Al principi estàvem un poc nerviosos i sorpresos però després vam veure que anar a primària també seria molt divertit i aprendriem moltes coses. Les respostes ens van tranquil·litzar i animar, tenim moltes ganes de començar aquesta nova etapa !!!

Tornem grans i pujarem al pis de dalt amb els grans. També vàrem anar veient les altres aules, la bibloteca... per anar coneixent l'espai on ens mourem a partir del setembre! 

Moltes gràcies Bàrbara i alumnes de primer per la vostra col·laboració i acollida a la vostre classe :D



Podeu veure la resta de fotos clicant a l'enllaç següent:
https://photos.app.goo.gl/mx3V8RfRH5iEJJEs6


Divendres passat també ens vam despedir dels nostres padrins lectors de tercer de primària, cada un de nosaltres va fer un dibuix per el seu padrí/ina, vam pujar a la seva classe per llegir les històries que hem anat fent al llarg del trimestre i després ens vam despedir tots junts amb una bona abraçada! A més, n'Isaac el tutor ens va donar una llapolies per cada un de nosaltres. Aquesta activitat ha estat molt enriquidora! Gràcies alumnes de tercer e Isaac per tot, ens veim l'any que vé per el pati :D
https://photos.app.goo.gl/z6e38n4SozoDizAc8


Soniia

No hay comentarios:

FI DE CURS

Famílies i cavallets de mar... Ha estat un any espectacular, un any ple d'emocions! Hem plorat, rigut, ballat, cantat, jugat, treba...