JUGUEM AMB LA TAULA DE LLUM

Bones famílies,

ja hem estrenat les taules de llum, ja era hora. La taula de llum és una eina lúdica i educativa pensada per l’ús del més petits, des de que l’infant pot manipular, impulsa a millorar el desenvolupament cognitiu i d’ajuda en l’aprenentatge per les multiples percepcions de la realitat del material que, a simple vista no són percebudes.
La metodologia ens proposa tenir el nen/a com a protagonista, com a observador i facilitar-li materials pel joc lliure. S’enfosqueix el taller i els nens/ es es posen al voltant d la taula de llum d’aquesta manera s’aconsegueix impulsar la concentració i es promou que el centre d’atenció sigui la taula de llum, quedant inexistents que els imputs del voltant distorcionin les activitats a realitzar.

Ens ha agradat molt aquesta activitat, estem coneixent el material i creant i descobrint coses amb ells. Mentre un grup va a l'hort, els altres anem a la taula de llum i ens permet fer moltes activitats. Que divertit!!! 

Cliqueu a l'enllaç per veure les fotos de l'activitat, algunes els han fet els mateixos infants :D
https://photos.app.goo.gl/aj15JyciJKAL6wWd6

A més, ahir, n'Irene ens porta unes galetes amb forma de cavallet de mar, van ser molt molt bones!! Moltes gràcies a sa seva família per portar-nos unes galetes tan bones :D


No hay comentarios:

FI DE CURS

Famílies i cavallets de mar... Ha estat un any espectacular, un any ple d'emocions! Hem plorat, rigut, ballat, cantat, jugat, treba...