COSES DELS CAVALLETS DE MAR

Bon dia famílies!

Cada dia tenim més informació sobre el nom de la classe: els cavallets de mar! N'Ian ens va portar un dibuix molt xulo, n'Irene una manualitat també molt polida on hi ha peixets i cavallets de mar, na Julieta ens va portar una mural amb informació sobre la reproducció dels cavallets de mar i va ser molt interessant veure que són els mascles qui porten els ous dins la seva bossa.

Na Darcey va anar a l'aquarium de Barcelona i ens va dur moltes coses dels cavallets: fotos, un iman, una moneda de cavallets, entre altres. Na Rimas avui ens ha portat un mural amb informació sobre el que mengen els cavallets que encara no ho havíem descobert....CADA DIA APRENEM UNA COSA NOVA!!!

A més, na Ruby i n'Elba també ens han portat dibuixos i diferent informació, sobre el que mengen. El nom de la classe s'esta convertint en un vertader projecte que ens ajuda a treballar molt continguts relacionats amb la lectoescriptura, les matemàtiques...

En David F. va dur dos cavallets dissecats que ens van ajudar a veure el vertader tamany dels cavallets, mesurar-los, comparar la seva mesura amb altres objectes...aquestes coses són les vertaderes que ens ajuden cada dia aprendre amb la realitat que ens envolta.

Moltes gràcies a tots i totes per la vostra col·laboració, és un gust poder compartir amb tots i totes el que van aprenent a casa i a l'escola!!!


Cliqueu a l'enllaç següent per veure les fotos del racó i tot el material que anam aconseguint:
https://photos.app.goo.gl/2Nq33XqgfX1U9tQm6


Que tingueu un bon inici de setmana.
Soniia

No hay comentarios:

FI DE CURS

Famílies i cavallets de mar... Ha estat un any espectacular, un any ple d'emocions! Hem plorat, rigut, ballat, cantat, jugat, treba...