PRIMERS DIES DE PISCINA I PSICOMOTRICITAT

Bones tardes a tots i totes!

Aquesta setmana hem començat anar a la piscina, aprofito per recordar que només poden venir 5 familiaris a acompanyar-nos ja que la piscina aquest any ha deixat molt clares les normes. Tot i que, segurament hi haurà portes obertes cada mes. us aniré informant així com em diguin. Moltes gràcies a tots i totes per adelantat. 

El dia de piscina na Sonia es va deixar la càmara de fotos i no tenia batería el mòvil, però tot i així vaig intentar captar algunes imatges del primer dia:

Aquí us deixo l'enllaç per veure les fotos: 

https://photos.app.goo.gl/pCoGqXhiwzefK2HA9


A més a més, us deix l'enllaç per veure les fotos de quan els infants estan realitzant psicomotricitat, una activitat que els hi agrada molt i ajudar a desenvolupar el cos i totes les seves possibilitats. 
"La práctica psicomotriz educativa y preventiva es una práctica que acompaña las actividades lúdicas del niño. Está concebida como un itinerario de maduración que favorece el paso del placer de actuar al placer de pensar y permite que el niño se asegure frente a las angustias".
 
(Bernard Aucouturier, Los fantasmas de acción y la práctica psicomotriz)


Resultado de imagen de joan turu psicomotricitat

Gràcies a tots i totes! Fins demà
Sonia

No hay comentarios:

FI DE CURS

Famílies i cavallets de mar... Ha estat un any espectacular, un any ple d'emocions! Hem plorat, rigut, ballat, cantat, jugat, treba...