TEATRE SANT JORDI - DAVID I MONMA

Avui, dia de Sant Jordi, ens han vingut al Centre a fer-nos una obra de TEATRE. En David i en Monma, ens han explicat de manera molt expressiva (teatral) una història (bastant real i actual) que parla del tema de les guerres, els murs del món... En aquesta obra dos nens/es separats per un mur, es coneixen, es fan amics i arriben a trobar un "forat-passadís" al mur per on passar i poder jugar junts. Amb el pas del temps, quan ja són grans, es troben lluitant (a la guerra, un a cada bando) i es RETROBEN MOLT EMOCIONATS recordant com es van conèixer. Acaben amics i sense voler mai més cap guerra al món !!! 

Una obra amb un missatge molt profund i molt important que està passant arreu del món, per a concienciar als nostres infants de la importància de viure en pau, en amistat, sigui qui sigui el company-amic, la seva procedència, la seva raça... TOTS/ES SOM IGUALS I AMB ELS MATEIXOS DRETS. PER UN MÓN PLE DE PAU I SENSE MURS NI GUERRES.  

En aquest enllaç podeu veure totes les fotos: 




No hay comentarios:

FI DE CURS

Famílies i cavallets de mar... Ha estat un any espectacular, un any ple d'emocions! Hem plorat, rigut, ballat, cantat, jugat, treba...