DIA SOBRE RUEDAS ... !!! Parella Cooperativa

El Dimarts 15, com sabeu, vam fer un matí diferent, alegre i molt divertit amb la proposta del DIA SOBRE RODES, on els fillets/es podien dur un patinet, moto o similar sense bateria, etc. 

D'aquesta proposta, vam aprofitar per treballar LA PARELLA COOPERATIVA. Vam fer parelles entre els infants, amb la finalitat que ens ajudessim els uns als altres. Tot començà perquè si algun fillet/a no havia portat cap patinet, no es quedés sense jugar ni participar (ens intercanviem i compartim les juguetes); també hi havia la possibilitat que algú es quedés sense aigua per beure (feia molta calor a la pista) i també podiem compartir el nostre beure; una altra opció era que algún infant amb el risc de caure, se l'hagués d'ajudar, per tant, el company/a educatiu i cooperatiu el podia ajudar o avisar al tutor adult. 

VA SER UN ÈXIT, TOTS/ES VAN INTERCANVIAR ELS PATINS, MOTOS... més que parella cooperativa VAM SER UN GRUP QUE ENS VAM AJUDAR, COOPERAR, COMPARTIR, COL·LABORAR I ... SOBRETOT, ENS VAM DIVERTIR, ENS HO VAM PASSAR GENIAL I VAM GAUDIR D'AQUEST MATÍ (estona del matí) JUGANT, APRENENT I ESTIMANT-NOS ... !!! 

En aquest enllaç podeu veure totes les fotos: 










No hay comentarios:

FI DE CURS

Famílies i cavallets de mar... Ha estat un any espectacular, un any ple d'emocions! Hem plorat, rigut, ballat, cantat, jugat, treba...