Pla Lector

Cada dimecres els nens / es de 6 ª A baixen a la nostra classe per ajudar-nos a llegir un conte. Nosaltres estem asseguts a l'assemblea esperant ansiosos, cada dinosaure es va amb el seu padrí / na i ... comencem la lectura del llibre. Gràcies a ells estem descobrint el meravellós món de les lletres! Aquesta acatividad ens encanta!

Piscina primer trimestre: Els dinosaures

Al mes d'octubre vam començar a anar a piscina cada dilluns, i com ho feim molt bé, el dia 10 de desembre van poder venir els papis i les mamis a veure'ns!!!

Intercicle: Nadal 2012

A l'Intercicle del dimecres dia 5 de desembre vam dedicar-nos a fer coses per decorar el passadís dínfantil amb motius nadalencs. Mirau quines coses més polides sameb fer!!!

Ens visita en Domingo de Protecció Civil

El passat 28 de novembre va venir en Domingo a explicar-nos com havíem d'actuar davant un incendi a l'escola, ... i ens va ensenyar tot el que porten dins del cotxe els de protecció civil i... fins i tot ens hi va deixar pujar!!!

Festa de Sa trencada

El dia 31 d'octubre vam celebrar la festa de Sa Trencada!!!
Com va ploure no vam poder realitzar l'excursió al bosc, però si que vam fer el taller de pintar fulles amb xocolata (mmmmmm, que bones) i ... menjar-nos els fruits secs!!! Heu vist com ens va quedar l'aula????
Quan estàvem esmorzant va venir la castanyera a fer-nos una visita, sabeu que ens va portar???? Siiii!!! Castanyes torrades!!!!!

Sortida primer trimestre

Hem anat d'excursió a Ses Quadres des Puig i ens ho hem passat Piiiiiipaaaaa!!!!!
Quan vam arribar vam anar a esmorzar, i així agafavem forces per anar a muntar amb poni. 
Vam muntar amb poni!!!!!
I desprès ens van explicar com pentinar i dutxar un cavall!!!
Que bé ens ho vam passar!!!!
Volem agrair als papis i mamis que ens van acompanyar a la sortida... sense ells no hauria estat possible!!!!

FI DE CURS

Famílies i cavallets de mar... Ha estat un any espectacular, un any ple d'emocions! Hem plorat, rigut, ballat, cantat, jugat, treba...